Sista fotojobbet  gjordes i går till  HappyNews..
Som vanligt blev det att jag  glömmer tid och rum mer än vanligt när jag tillbringar en stund  med Camilla i hennes fotostudio. Ger mig så mycke´ energi. Jag erkänner ärligt att de senaste dygnen sugit massor med kraft ur mig från alla otänkbara håll och kanter. När det blir för mycket, egentligen för länge sedan tillräckligt och nog så är det lätt att tappa spår och brytas ner lite mentalt. Så glad att man kan tänka om och boosta till sig , det är tydligen livets gåta och gåva  ständigt och jämt.
Camilla är så härlig. Jag stoppade en massa rekvesita i mitt hår, det ena spretigare och roligare än det andra, tyckte åtminstone jag. Tillslut sa hon till mig lungt o eftertänksamt :  -Tycker du inte Annelie att vi ska pröva sätta något nu som lugnar ner det hela lite, hihi det är foto Camilla det!
Eftersom jag hade ett viktigt möte angående HappyNews så var jag tvungen att stressa iväg lite, hmm.. jag vet, den ständiga tidsoptemisten, TRIPPEL SUCK!
Mina fina hårdekorationer fick tom. hänga kvar och med på mötet:-) .
När jag drog iväg från Camilla var hon i full färd med  att mumsa i sig lite från dagens fotojobb, sa  hejdå mellan tuggorna och klunkarna  med slutorden :- alltså vad jag känner att min kropp behöver lite nyttigheter… Ska tillägga att det var fruktiga mellanmål som  lätt fyra personer skulle kunnat dela på.
Det finns ett talsätt som lyder ”Det man inte har i huvudet har man i benen”..
Efter mötet i Sundsvall insåg jag att jag glömt mitt ansikte
( sminkväskan)  i fotostudion. Tillbaka till Sörberge igen då.
Det som mötte mig där var en proppmätt fotograf.  Alltså hon hade fått i sig alla fruktiga  mellanmål helt själv. Några bananbitar o ett par kiwi hade hon lämnat.
Jag undrar jag  om täcket flög av inatt?! . All denna överskott av energi borde ju gasa ut så det räcker o blir över, förmodligen fick hon hela sin ogivning att somna fort.
Hihi, måste nog ringa för en liten utvärdering, tur att hennes sambo är doktor. Nog van det mesta!

image

image

image