Vissa personer tänker man ständigt och jämt på,andra blir man stundtals påmind om. Min farmor är den jag för alltid har i åtanke, mest varenda dag. Dagen i dag är känslan o tanken bara lite starkare, dagen i dag när barnet ÄNtLIGEN kommit 🙂 Kronprinsessan Viktoria’s  och Prins Daniel’s bäbis, ”din” efterlängtade bäbis min fina farmor. I min farmors värld har nämligen  denna lilla prinsessa varit på ”G” många, många  gånger. Oj vad du här väntat och längtat (hihi)
Har aldrig riktigt förstått den här otroliga kärlek du haft till kungafamiljen, men så roliga  samtal vi fört kring alla i fina familjen, riktigt sött! Hoppas nu att du den allra finaste stjärna på himmelen tar del och  njuter av bäbislyckan. Vem vet, kanske strålar du lite extra just dagen idag?!
Tänker på dig, du är med mig alla dagar!

image