Ska ärligt erkänna att  efter en  otroligt händelserik helg med mängder av glädjande inputs så är det lite svårt att påriktigt komma tillbaka till verkligheten. Det bubblar och kryper i både kroppen och knoppen.
Väldigt förvånad är jag att jag får en så pass bra ordning som jag ändå hitills fått  de här första ”tillbaka till verkligheten” dagarna. Möten har löst av varandra varvat med härliga promenader när det passat. Kvällens avstämnings träff angående Happy News gav mer än mest mersmak. Alltså ju fler gånger jag sätter min fot innanför dörrarna på Sundsvallsnyheteras kontor, desto mersmak får jag för stället. Konstigt! Säger det igen. Jag  har en slags hat-kärlek till de här säljavstämningarna som jag helt och hållet tvingar mig själv till. Det  går verkligen bättre och bättre för varje gång. Inte så pass att jag jublar och säger att jag toklängtar till nästa gång. Heller inte så att det är jag som prickar in nästa avstämningsmöte om en vecka, men ändå. På något sätt blir det allt  lite bättre  och bättre för varje gång.
Inser att massor av idéer kläcks under de här stunderna. Mina sidospår och roliga grejer i min värld föds. I kväll har jag två rätt tunga helhetskoncept att punkts ner, har sagt det förr men säger det igen: detta tror jag mer än mest på. Fortsättning  följer…
Tackar mina vänner som gett mig massor med glädje i helgen  att jag orkar motivera mig vidare.
Det här är bara början känner jag. Nykraft o massor med styrka.

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *