Har det senaste året varit mer än allergisk mot att resa från Sundsvall. Har verkligen inte gjort det mer än om jag bara måste. Tidigare har det ju handlat om att de veckor jag inte haft barnen, alltså varannan vecka, stuckit i väg. Två veckor i månaden konstant under flera års tid. Det fungerade såklart, ja men på något märkligt sätt gör det ju det när man bestämmer sig. Återigen den starka o drivande känslan av: vill man så kan man!
Fast det är nu när jag  verkligen efter lång tid av splittrad vardag, på senare tid när jag börjat rota mig och hittat hem igen som jag verkligen  på riktigt märker den stora skillnaden.
Vet inte hur många gånger folk frågar hur jag hinner allt jag håller på med, orkar m.m. m.m..
Alltså förstå hur mycket jag VERKLIGEN  hinner numer!
Har ju äntligen börjat känna att det blir struktur och ordning mer och mer för var dag som passerar.
De här två veckorna VARJE månad helt på bortaplan numer på min hemma mark. Såklart jag känner en otrolig lyx i min vardag numer.
Dessutom kommer det hela tiden  saker till mig, visst jag jobbar hårt för det men känner att varje steg jag nu tar och varje möte jag har ger mig något i rätt riktning.

Så det här med att resa då. Förra veckan var en sådann vecka, var ju verkligen överallt känns det som och det var en stressande känsla. Samtidigt tänkte jag lite tillbaka. Sådanna veckor har jag ju haft som sagt två veckor varje månad. Ohållbart, jag vet. Därför har jag ju också lagt ner den livsstilen helt och hållet.
Insikt kan vara jobbigt, men för att vara schysst med sig själv så brukar jag säga:
Det är väl himla tur att den till slut kommer på något sätt. Hur man handskas med den är ju Såklart  också en historia för dig, men att snudda i en slags medvetenhet är ju i alla fall bra i sig. Ett väldigt stort steg om jag får utgå från mig själv, som jag Såklart alltid gör.
Nu reser jag bort faktist över helgen, helt valt av mig själv.
Efter bra lösning med barnen bestämde jag mig.
I helgen ska jag bara skriva, sammanställa allt som kan betyda massor för min framtid jobbmässigt.  Träffa min Johanna och äntligen få lite fason på våran första tidning samtidigt umgås och ha trevligt med energigivande och schyssta människor.
Egoboost i massor jag vet, därför ska jag ta tillfället i åkt att njuta av mitt alldeles egna spontana val.
Trevlig helg mina vänner. Glöm inte bort att njuta av de fina stunderna livet serverar, lätt att glömma och tappa bort emellan åt. 🙂
Bra att både skriva och att säga

image

till sig själv emellanåt.