Har nu kommit igång några måndagar ute på Hälsohuset i Timrå. Så roligt, känns lite som att hitta  hem! Det var ju där mitt företagande startade. Nostalgi, visst,men var tid har sin charm. Många frågar mig om jag inte saknar den  här tiden när jag ägde och aktivt drev en friskvårdsanläggning, ett gym…och jo visst, det var en fantastisk tid. En otroligt utvecklande period  i mitt liv. Såklart jag är både  stolt och glad över de åren. Samtidigt  är jag tacksam för allt det fört med sig och ger mig i livet jag lever här och just nu. Det är ju otroligt fint att ta vara på den erfarenhet  jag lyckats samla på mig dessa intenisiva gymägarår. Så glad över att och få möjligheten att både lokalt och runt om i landet på olika sätt och på olika anläggningar  verka  som inspiratör inom ämnet träning och hälsa. Det passar mig att vara en pausfågel som som flyger in på anläggningarna  emellanåt, gör lite punktinsatser här och några där. Det här med att äga och aktivt driva något har jag ju gjort väldigt intensivt och i massor med år.
Att jag blir så väl mottagen av en otroligt trevlig personal på Hälsohuset i Timrå … Kickis o co., hjälper ju såklart  till och förstärker hela den här rätta magkänslan!  Längtar till varje måndagsträning, har fått en rejäl nytänning. På tisdag kör jag igång träningen på Folketshus i Söråker igen. Hoppas det blir lika lyckat, att den rätta känslan infinner sig även där. Som jag brukar säga: inställningen är grunden, så det kommer därmed att bli toppen! Måndagar träffas jag  alltså alltid på Hälsohuset i Timrå och tisdagar ute på folkan i Söråker. Lite nu och lite då virvlar jag fram på  anläggningar  runt om i landet 🙂 Vi ses på träningsgolvet då, någon gång, någon stans i Sveriges avlånga land  hoppas jag !

2 kommentarer på “Nu kör vi…”

  1. Om vi ska uppträda i kyrkan någon gång. Så har jag ett förslag att vi gör ngt kul med Britney Spears låt Sorry Adam som är en förlåt mig låt från Eva till Adam i Edens lustgård.

    Kanske att Eva vaknar upp i lustgården och så fixar vi detaljer och sådant efter låten. Det skulle vara något. Då blir man alla fall insläppt i kyrkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *