image

Haft fullt pådrag från morgon till sen eftermiddag. Så är det när vi är i gång, Happiness on Tour. Idag besökte vi en skola på Alnö, såklart var det RESPEKT som stod på schemat. Samtidigt som det är hur roligt och givande som helst, ÄLSKAR ju utan överdrift att umgås med mina fina vänner, så är det ingen hemlighet att efter en dags utflykt, skjutsande och roddande för att få till den här timmen ute på skolan, är jag rätt trött  och slut. Inte på ett dumt sätt, nej men ger förmodligen så  otroligt mycket av mig själv i de här ”jobben” att jag verkligen är på riktigt slut därefter.  Men som sagt…njuter varje sekund,älskar det mer än mest!

Denna gång, till skillnad från tidigare liknande tillfällen hade jag bokat  upp en riktig skön avrundning på dagen. Efter att ha lämnat min sista för dagen Happinesskompis Malin,  åkte jag direkt till Maria på Wellness  Wifsta och blev ordentligt ompysslad! Dryga timmen senare så fina bryn och färgade ögonfransar. Rejält knådad och uppmjukad rygg och nacke gjorde mig så gott. Det kommer jag defenetivt att  göra om och det  mycket snart. Vardagslyx så det räckte och blir över kan man ju tycka.. men icke för mig just i dag. Ska det vara så ska det (hihi) raka spåret in mot stan, till Spaze där dottern och min bästa frisör Helen Thomasson väntade. Det var precis vad dom gjorde, väntade på en helt slut liten Bubbla redo för att få lite nykraft  och förstärkning  i form av röd hårfärg. Ebba ja hon gör nu allt för att bli lite ljusare i sitt hår igen. Tror  jag ska tolka det lite som  att hon är trött på att ständigt höra att vi är sååå lika (hehe) Mysig stund hade vi iallafall som vanligt  tillsammans som  avslutade på Birsta.  I bland är det så otroligt värdefullt att få satsa lite extra på sig själv och jaaa helt klart ska bli en vana! Nöjd, pigg och glad, ordentligt laddad för massor med nya och spännande uppdrag i morgon är jag!

image image