image

Finns så många härliga anledningar till varför det är så underbart att umgås/jobba med barn! Allt blir så härligt levande, jag blir på bästa humöret i deras närvaro. Det är precis så som en av ”ungarna” sa  till mig i dag:
– Bubblan du verkar vara glad precis varje dag du. I deras närvaro så är jag verkligen det. Alla hjärtliga helt ärliga o klockrena kommentarer. Tänk när jag första dagen kom till skolan som rödfärgad, ett av barnen på fritids kollade på mig, sa ingenting utan samtyckte bara när jag ställde frågan: tycker du det är ”fy bubblan”? Han tittade bara på mig o nickade 🙂
Idag på skridkoplan  stupade en flicka framåt o slog sig rätt rejält, mitt i gråtatatacken tittade hon upp mot mig och sa snyftande:
– Bubblan, de här skridskorna dom ställer verkligen till ett rejält trubbel för mig!
I allvarets stund är det då svårt att inte småle…
I Love it!

3 kommentarer på “BubbelTrubbel…”

 1. Hej. Jag tycker nu att vi som är med i Happiness kan få börja ge ut idolkort och skriva autografer. Det skulle vara något det och bygga upp våran fanskara. Jag skulle absolut vilja skriva autografer och låta folk knäppa kort tillsammans med mig. Jag känner att jag har blivit en kändis eller inte riktigt kändis, men en i gruppen i alla fall. Vi kanske kan skriva sådana efter en konsert eller liknande?

  Jag har ett förslag. Jag tycker att vi kan göra samma sak med mina idoler Titanix som vi gör med Shake, du vet nog vad jag snackar om? Bara det att Titanix är från Viken/Vika (Valdemarsvik). Vi kanske kan göra det någon gång i framtiden när de är här omkring? Jag har träffat dem 5 gånger typ och suttit på scenkanten på 4 av deras 5 spelningar.

  Ta till dig mina idéer. Jag har många bra! Jag har fler ideér också. Men de tar jag inte här och nu. Måste slipa lite på dem.

  Vad tycker du? Något som går att genomföra?

  Mvh Jossan

 2. Jag läser o tar till mig allt du skriver Jossan! Så massa bra ideér har du ju, det gillar jag ska du veta! Vi kommer att göra massor med roliga saker framöver. Så välkommen till Happiness min vän!

 3. Tjenna Bubblan!

  Ja de e ju svårt att inte bli glad när man är/ser dej för du e ju som en solstråle hela du, de bara lyser glädje om dej.

  Sov gott o dröm sött
  Kramar Cattis

Kommentarer är stängda.