Min fina kompis och blivande arbetskamrat nu på riktigt Johanna ska ha några uppstartsdagar för att sätta kommande projekt som jag ser framemot i massor på print. Har nog bestämt att det är det här jag nu ska lägga hela min arbetskraft o jobbar energi på. Tanken är att starta på riktigt i morgon söndag, men redan i dag blev jag bjuden till deras hem i Ström, fick komma redan igår om jag ville, men bestämde mig för att starta min resa väldigt tidigt i morse. Fyra ringde min klocka:-) Underbart med personer som tar initiativ, fint med vänner som vet vad man mer än mest behöver utan att växla ett endaste ord! Så himla skönt att bli ompysslad, har inte lyft ett finger hitills på hela dagen. Bara vilat och blivit uppassad. Jag har förvisso bjudit på middag, men ännu har jag inte gjort mycket för att få den färdig, nej somnade skönt på ”min” säng och vaknade nu med ett ryck till ljudet av ett ihärdigt kavlande. Ja dom är i full gång de här två, Janne och Johanna tillverkar egna mjuka tacobröd minsann. Grönsaker hackas ja det är ett tempo i köket nu vill jag lova, utan min inblandning..ännu..
Har tänkt jag ska göra några av mina favo såser men…vilar nog tio minuter till! Livet är ju fantastiskt och det är ju de här fina glimtarna av mänsklig genuin värme som gör det!
Fortsatt trevlig lördag….jag tar tillfället i akt och fortsätter att blir ordentligt bortskämd.

20120114-170319.jpg

20120114-170341.jpg

20120114-170409.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *