Tänk det här med kvinlig intuition stämmer!! Eller så låter det bra åtminstone. I mitt fall 10 gånger av 10 när jag inte har barnen ägnar jag mig rätt mycket och då framförallt fredag kvällar till mig själv. I dag kunde jag åtminstone lådsas att jag inte skulle vara själv (hihi) hur jag nu fick till det i mitt numer rödbeklädda lilla huvud. Slank iallafall fall in på HemmaKväll och hyrde ett par tjejiga filmer och köpte lite rosor till mig själv, ja om det nu skulle ”råka” bli ensam kväll. Den enda man kan lite på och det är lite ordning på är tammetusan mig själv!
Ska nu mysa ner mig i soffan..sen kväll blir förmodligen tidig kväll, blir bra det med tanke på att jag har en del att göra i morgon! Fortsatt trevligt fredag den 13:e..och ja, jag väljer oftast sjäv att vara själv, inte någe synd om
mig. Har turen att genom åren och med mina jobb möta massor med olika människor, ständigt och jämt. Otroligt roligt, men kontrasten till det här tysta och ensamma, uppkurad i soffas hörn mysigt under täcket uppskattar jag verkligen massor. Lite från varje del skapar harmoni!
Fast visst, sällskap/främmande någon gång är såklart välkommet även här!
Fortsatt trevlig fredag den 13:e 😉

20120113-155534.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *