Sitter i köket och blickar ut mot skogen. Jag har kommit på mig själv senare tid att göra så. Har bott här i dryga sex år men det är verkligen inte förrän nu som sagt, under senare tid jag verkligen landat här och känner att just hÄR är mitt hem och min Borg på riktigt. Jag bor på lugna gatan vid fina och stora skogen med en liten och alldeles perfekt hanterbar trädgård. Känner så precis varje vecka, inte enbart varannan som jag brukar kalla min
mamma-barn vecka.
När man sitter ner i lugnet med sig själv, då hinner man ju verkligen upptäcka och uppskatta sin omgivning. Reflektera över sådant som man lätt missat när det rusat på.
Så fantastiskt vackert det är med alla fyra årstiderna. Var och en unik i sitt slag. Lyckliga oss som får leva med årets alla skiftningar. För tillfället ligger snön vit över fur och gran, det är så väldigt fint 🙂

20120112-184949.jpg