Har haft en rätt hektisk start på det nya året. I ett halvårs tid har det varit ett ständigt jagande för att förverkliga vissa projekt parallellt med att jag själv ska hålla mig flytande för att få i hop det både med mig själv och fungera som en bra mamma till mina barn. Inte lätt att alltid få till det här livspusslet och när något är lite skakigt så blir det ju ofta lite mer kämpigt att hålla i hop och hålla i sär alla bitar 🙂 tror säkert ni förstår vad jag menar. När det kännts lite svajigt och lite obalanseraten en längre tid är det så viktigt att stanna upp. När jag ser till mig själv så har jag vid stressade och pressade lägen alltid gasat på lite extra, hittat på lite nya vägar och spår på vägen, ja lite i stunden släcka de värsta för överlevnad. I min värld har det inte funnits andra alternativ! Lite gasen i botten men ändå lyckats bromsa i sista stund innan krasch om
man ska hårdra det. Det är väl inte förrän nu jag kan se detta, nu när jag faktist haft ett halvår då jag mer och mer landat i mitt sätt att vara, vågat stanna upp och faktist inte hoppat på första nästa avstickare till väg. Medvetenheten har nog funnits, känner mig faktist rätt klok när jag pratar o coachar andra..har själv aldrig tagit i en cigarett men tror ändå jag kan likna det med det här med rökning. Det finns ju inte någon rökare som inte är medveten om hur mycket gift varje bloss innehåller som man drar in, vilken hälsorisk man utsätter hela sig själv och andra för. Förnuftet säger helt enkelt en sak men man gör raka motsatsen. Korkat, såklart och så ser jag också på mig själv i det här att inte ha stannat upp utan bara gasat vidare. Så äntligen NU! Plötsligt händer det som det så fint heter. Börjar se en klar strategi för massor av projekt och ide’er för våren. Har bara kommit till mig mer och mer för varje dag som passerat den senare tiden.Visst, jag gillar att jobba hårt och ordentligt för något, men för att inte gå under o krossa sig själv på vägen är det otroligt viktigt att också få den här lite mer konkreta betalningen tillbaka.
I mitt fall, numer Agent Readhead har det helt enkelt handlat om att våga stanna upp. Kort och gott våga vänta in och låta saker gro och bero.
Visst, jag älskar uttrycket ”Jag längtar redan till..” men i stället för att slänga ur mig det på direkten så njuter jag nu en stund och även om jag inte helt sätter punkt så låter jag det åtminstone bli som en liten paus av njutning innan tankarna leds till nästa och nästa och nästa projekt.
Inbillar mig att jag blir roligare för mina nära och kära, vänner och bekanta med denna nya insikt 😉

20120105-121956.jpg