Bra länge sedan det var en Framtidsgala nu.
I går tog jag och bestämde mig på
riktigt, ja det är läge att börja planera nu. Om jag får som jag vill så blir det i slutet av maj. Johanna hängde med mig när jag åkte för att kolla lämpligt datum och upplägg med ”Parken Dan” som jag kallar honom, bossen på plats för Tonhallen/Folketspark S.vall. Skulle vilja genomföra den i maj som sagt. Ungefärligt samma lika upplägg som tidigare men med lite fler artister. Har några som
är intresserade och hoppas kunna träffa dom och boka redan de närmaste veckorna. Alltså det är lätt när det inte är svårt, gäller att då passa på, just fånga det positiva ögonblicket.
Håkan, en av mina fina vänner från Happinessgänget var också med på mina roliga fix o trix uppdrag i går. Han passade på att skaka hand med Dan,bestämma att om dansbandet Shake hittar lämpligt datum inom kort, gärna under mars månad så ställer Happiness till med härlig danskväll på Parken. Såklart bjuder vi då in alla andra lika glada vänner från hela landet.
Som sagt, roligt att jobba när det vill sig. Alltid lika roligt med Happiness. Igår alltså Håkan Lundvall. Hur tokig jag än är och hur mycket det än är kring mig i bland så avslutar han precis som mig ALLTID innan vi skiljs åt med orden:
Bubblan, jag längtar redan till nästa gång vi ska träffas!
Så mycke’ äkta kärlek och värme. Känns i hela atmosfären:-)
Tack mina Happinessvänner.
Ni ser det fina i allt och i alla och det är just det som
är det FINA!!

20120106-001648.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *