Alla dagar är ju unika var och en för sig och i sitt slag. Fast dagen i dag var för mig  så väldigt mycket mer olik alla andra dagar. Känns som om det dessutom varit den längsta dagen av alla jag hitills levt.  Inte för att den varit tråkig på något sätt,  snarare tvärtom.  Så mycket med intryck från morgon till kväll. Sitter nu i soffan och bara är, andas!! Härlig middag på tumanhand med sonen blev den perfekta punkten för dagen. Mysigt att bara sitta och snacka och att bara få vara, släppa fokus på allt annat för en stund. Har alltid sagt att förutom hos barnen så hämtar jag kraft och energi från skogen på mina dagliga promenadrundor eller bara genom att ”supa in” den friska/härliga norrlandsluften. Träningen, ja min egna ger mig ju såklart också den där extra kicken i rätt riktning. Nytt för mig och vad jag inte alls tänkt på är min stund vid måltiderna, eller rättare sagt stunden medan jag förbereder och tillreder  maten.
Att prata samtidigt som man ska laga mat, haha det fick jag erfara idag, det är INTE min grej  på något sätt. Alltså större kaos har jag sällan skådat i köket. Visst, jag trivs när det är lite lagom röra runt om mig,  ett lite mer ordnat huller om buller.  Fast somsagt  dagen i dag mina vänner,  när det var dags att göra ett repotage hemma i vårat kök medan jag tillagade en trerätters kan jag och mina matgäster intyga att det var mer liknande ett orkankaos.  Både Bodil och Emil passade på att våldsgäst ,  på en och samma gång i vårat kök just  idag!
TV-kockar, talande demo kockar..Imponerad av er det är  jag!

20120104-221041.jpg

20120104-221107.jpg