..snön lyser vit över fur och gran, snön lyser vit på taken, det är endast en liten Bubbla som är vaken…
Ja för några timmar sedan i allafall..
Började tidigt o yra runt för mig själv, har nog haft massor med feber i natt…drömt så mycke’ märkliga drömmar och dom bara fortsatte fast jag var vaken tror jag, haha jag var förmodligen inte riktigt med i matchen på en bra stund. Detta bara ytterligare ett argument för att jag bör ha någon med vid min sida, ja som också passar mig när det behövs …
Blörjade blanda färg, ja du må nu förlåta mig min bästa frisör Helen Thomasson…rätt säker på att du kommer klia dig i huvudet ja när jag ska ringa i akut hårärende nästa vecka..fast jag har ju förvarnat dig lite..
Ja då har man färgat hår, slagit in den sista julklappen, och packat husvagnen..
Ja för det är precis vad min resväska mest liknar..
Sitter nu på tåget med bästa mottagande jag kan få en julaftonsmorgon..ja bra start helt klart!!

20111224-082520.jpg