Oj vilken tur att jag fick en stund över efter jag lämnade barnen på skolan i dag och innan jag skulle träffa Patrik, killen som
hjälper till att producera o sätta musikmaterialet till showerna och är samordnare o ansvarig för bandet och framförallt en av de coolaste lugnaste o stabilaste musiker jag någonsin jobbat med!
Ja jag hade väl en halvtimme att slå ihjäl där på stan som sagt efter lämning av mina härliga ungar och efter att hämtat material på tryckeriet Prinfo inför helgens event på Coop..
Bestämde mig! Ja jag åkte ner mot stan med bilen så långt jag kunde och med konstigt nog rätt beslutna och bestämda steg stövlade jag mot min tandläkare..
min och min,ska inte överdriva..men några gånger har jag gått hos henne..senast 2002 kom vi fram till och ja jag vet det är påtok för länge sedan!
Ändå är hon en sådan tandläkare som man bara inte kan hitta några fel på! Ja du läste rätt…för fel på tandläkare det söker jag, eller rättare sagt hittar på för att hitta anledningar till att slippa boka fler besök! Minns en kvinna jag gick hos, hon stackaren fick jag till i mitt huvud att hon luktade svett! Det förstår ju vem som helst..man kan ju inte gå till en tandläkare som är en stinkbomb, fast till saken hör att så var nog egentligen inte fallet, men det var något jag inbillade mig sp in i norden hårt att det för mig och i min värld verkligen var så! Jag blev lite i frågasatte av en vän som tydligen också just hade min tandläkare…hon sa till mig när jag skvallrade om tandläkarens problem att det hade hon aldrig någonsin kännt av, med tanke på att hon var känslig på lukter så tyckte hon att det var märkligt…fy vad taskigt av mig, sån’ brukar ju inte jag vara ju! Skämdes, det gjorde jag och lite fortfarande faktist(fniss) men den tandläkaren borrar lyckligt ovetande vidare!
Ja men så har jag då träffat denna här super tandis då igen..
Hon tog hand om mig direkt, tvingade mig mer eller mindre till att ha 10 minuter över…den här plötsligheten av brådska som egentligen inte exicterade infann sig för ett kort ögonblick, men måste erkänna Maria Ruda, du kan konsten. Den mest livrädda ja sån som jag känner sig verkligen utan överdrift bekväm i dina händer..
Trodde väl aldrig att jag skulle gå ut från en tandläkare med ett leende på mina läppar o känna den lättnad jag i dag kände och plötsligt inse att tanken att se fram emot nästa långa besök med noga genomgång av mina tänder infann sig för en stund!
Du är Super..
Skrattar o ler både på in o utsidan nu bara av tanken;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *