Ja i ordens rätta bemärkelse, största dosen vardagslyx gav jag mig nu detta dygn.
En vecka kvar till den stora showen, showen som betyder så mycket mycket mer än ett ett ”fint” event och framträdande för mig..lovar att förklara någon gång längre fram!
Att ladda, rodds och fixa med ett event så här är trevligt och fantastiskt på alla sätt och vis..ena dagen blir långt ifrån den andra dagen lik! Men lika fantastiskt,härligt och trevigt det kan vara..lika besvärligt, jobbigt och obehagligt stressande kan det bli. Ja omständigheterna, de man själv har svårt att påverka runt omkring sig och då främst i sin närmaste närhet förstärker så klart den sinnes stämningen..
För mig har det från dagen jag tog beslutet att nu är det dags.. inträffar lite jobbiga grejer runt omkring i min närhet. Farmors sjukdom, dödsfall, lite funderingar över min egna livssituation förutom mina fina barn, jagande efter nya jobb..osv osv..
Ja men när jag så här i skrivande stund sitter och funderar tillbaka, ja som säkert många av er som följer mig och mitt liv lite på sidan som säkert också tänker..hur kan man då komma på att man ska snabbt rodda ihop en julshow och boka upp Tonhallen för det endamålet..
För mig är svaret för mig väldigt självklart, att den röda tråden och andemenimgen med allt jag tar mig för handlar om respekt, svartar och gör pricken över i ännumer tydlig!!
Tycker det är så viktigt, både för mig själv och för övriga världen visa att vill man så kan man. Jag är ju dessutom långt ifrån själv när jag arbetar med det här, otroligt många hjälpande fina händer finns, och med det tycker jag budskapet ” ingen kan göra allt, men alla kan göra något” blir mer än mest solklart! Med detta i min kropp och i mitt hjärta så orkar jag mäkta med mina projekt, härliga jobb och utmaningar..
Skulle verkligen inte göra det om det i slutendan inte för mig blev en vinst i ”måbra” aspekt! Såklart jag känner och vet, mår jag bra så smittar drt såklart också till mina barn som är det viktigaste argumenten för mig av all hälsivinstet jag känner.
Kände ändå nu att det var dags att få rå om sig själv ett dygn..passa på att möta några av de kontakter jag har i Stockholm, passa på att sätta ordningen för de nåda akterna på showen, ringa Eleganten och få ordning på alla fina värdinneklänningae, frisörer, ansvariga på Tonhallen m.fl m.fl..haha ja ni förstår så skönt det varit att då ta flyget, landa 50
minuter senare, gå till hotellet några meter därifrån och bara låsa om sig med sig själv och bara njuta..Ja för jag njuter verkligen av det arbete jag ägnar åt Framtidsgalan och Happiness..i fulla drag..
Nu ska jag snart checka ut och bege mig hemåt!
Som en ny människa, full med positiv kravt och livsglädje!
Tack Stockholm för denna gång!

20111125-105508.jpg

20111125-105540.jpg

20111125-105621.jpg