Ja det här med teknik, data, utveckling eller inte..hmmm, men må säga att rätt otroligt är det…I morgon ska jag fotas för ett repotage, ja som
utfördes med mig nu medan jag var i Kroatsien.. Ja det enda som inte verkade gå att få till så här på distans var en höstigare bild och det för att jag befann mig i ett sensommar Kroatsien förra veckan när dock själva repotaget gjordes antar jag 🙂
Teknikens fantastiska värld, spännande att se själva resultatet..
Ska föresten också vara med i tidningen PS LEVA! Gillar den skarpt, sådan gullig journalist som hörde av sig för ett par månader sedan..Mia som hon heter kontaktade mig via mail! Hennes ord värmde och gjorde mig så otroligt glad, kollade tidningen lite mer noga, skrev till min personliga assistent(fniss) Johanna och efter ett rätt omgående klartecken gjorde vi intervjun..tror repotaget kommer i nästa nummer..eller december..
Ibland är det roligt med uppskattning, eller inte ibland, det är det ju alltid! Ett vänligt ord kan inte sägas för mycke’ och för ofta…tänk på det mina kära vänner:) ja mot allt och alla! Finns ALLTID något gott att finna utan att behöva anstränga sig till att ens söka…

20111031-200518.jpg

20111031-200534.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *