Sitter o tuffar tåg, nu fullfart hemåt..
Underbar semestervecka i Kroatsien, wow vilket land! Härlig kultur, mysiga platser och vänliga människor! Ja som iofs såg lite allvarliga ut när man mötte dom men det fanns inte en endaste gång de här samanbitna ansiktena inte sprack upp i ett leende när man hälsade:) det gillar jag! Föresten höll jag inte på att ta mig hem…så mycke’ packning..så mycke’ att handla…fick köpa ny resväska! Samt pälsa på
mug massor av de här nya kläderna redan där…snacka om att jag var rustad för att åka hem till ett kallt Sverige, det komiska var att dagen när vi åkte var en sååå otroligt varm dag!! Måste sett roligt ut när jag stegade ut från lägenheten fullt munderad,mer lik en Michelingubbe än den semesterfirande solfantast jag egentligen är (haha)

20111031-193751.jpg

20111031-193830.jpg

20111031-194012.jpg