Faktiska och riktiga möten, kopplade till min vardag. Så föds mina ide’er o projekt, ja de som bygger på känsla och äkthet! Eller egentligen allt jag tar mig för oavsett om det är mina idiella insatser eller ej…
Skulle inte kunna verka och stå för något ”på riktigt” om inte hela mitt hjärta finns med!
För sådär bra precis fem år sedan var jag på föräldrarmöte i min dotters klass. Det var på den tiden då hon gick på en liten skola, i ett hus man kan likna med ett av de här Bullerbyhusen..gulligt o fint på alla vis, men den kvällen fick vi föräldrar veta det inte alltid var så gulligt o fint där innanför väggarna. Precis som på många andra skolor fanns det problem med oschysst beteende mot varandra. Barnen kallade varandra tråkiga saker som man blev ledsen av osv.. För att göra en lång historia kortare, på detta föräldramöte bad fröken oss alla om hjälp, ja att tillsammans på
något sätt verka för att komma till rätta med problemet.
Jag räckte spontant upp handen och frågade om jag kunde få besöka skolan med några personer från showgruppen Happiness! Är det några som vet vad schysst kompisar, ärlighet och uppriktighet är så är det mins fina Happinessvänner!
Ja så från den dagen föddes begreppet Happiness om Tour!
Så fort jag haft någon tid över så har.jag och några från gänget gjort
skol turne’er..
Lågstadiet för sig och mellanstadiet därefter!
Detta såklart i Framtidsgala anda..ja som verkar för att stärka barn/ungdom, för en drogfri värld!!
Jag är alldeles övertygad om att elakheter föds av okunskap..därför tror jag på en snällare och vänligare värld om vi får möjligheten att mötas alla, olika som lika… alla duger och är bra som den unika person den är! Just precis för att man bara är den personen man är!!
Enkelt på alla sätt och vis, varför krånglas det då till?

20111104-095055.jpg

20111104-095106.jpg