Ärligt och på riktigt…. Finner inga ord! Jag har inte lyssnat färdigt ännu och vet ärligt inte om jag kommer att fixa det. Är det någonting som triggar igång mig så är det just detta. Hur våra lagar är utformade och hur vi ska tillgodose bio- föräldrars egon och inte se till barnens bästa. Tänk att det t.o.m. finns så många helt sjuka exempel på hur personer som lever nära sjuka och kanske missbrukande personer kan sätta sig i en rättssal och diktera ett långt utlägg på hur den fd. missbrukaren eller den missbrukande föräldern ska slippa ta urinprover (drogtester) innan ett sk. umgänge tillsammans med oskyldiga barn. SKÄMS! Visst, medberoendesjukdomen är en helvetes sjukdom även den, men jag kan inte finna någon sympati alls när det i nästa tur går ut över oskyldiga barn som har en rättighet precis som alla individer att bli beskyddade. Fy, jag har så mycket kvar att bearbeta. Ja usch och fy, detta triggar mig och det tar mig tillbaks🥲 men så får jag numer proffshjälp på affektiva enheterna och samtalar och behandlas av den bästa. Det kommer att ta tid, men jag kommer att fixa det.