Vi har skapat starka band i vår familj och det som nog hjälpt till att göra det så är nog alla de jobbigare händelser vi levt i och tvingats genomgå. Visst, det finns många sviter kvar men det jobbat vi bort sakta med säkert. Den starka familj vi blivit tillsammans är en häftig effekt ifrån det hela. Jag har alltid haft ett alldeles särskilt mantra som jag alltid levt efter..”från mörkret föds ljust” och ”allt ont för med sig något gott .” Men så kom vi till en nivå till. Alltså så häftigt att det verkligen fungerar så, men så blev det från dagen då våran lilla valp kom till oss. Vi valde så lämpligt att stärka en födelsedag alldeles nyligen med att överraska alla barnen med en ny liten familjemedlem. Vilken kärlekskraft. Vilken lyckolänk för oss alla. Våran familj har blivit ännu finare och starkare tillsammans tack vare våran vackra Akira❤️