Att vi tog beslutet att skaffa hund av många olika anledningar i en positiv bemärkelse är inte någon direkt hemlighet, och hittills har våran plan med henne gått helt som vi tänkt. Hon blir verkligen den kärlekslänken och det lyckotillskottet som så många av av oss verkligen behöver här och nu.

Att en hund har en terapeutisk inverkan på oss människor, det visste jag redan men hur väl det fungerade i verkligheten och effekten som blev på mig själv kunde jag inte ens drömma om. Nu anlände hon precis på en av de 2-3 dagar på året som min ångest är som störst och mina stress och mitt mående som absolut sämst. Inför dessa dagar har jag det senaste året fått vänja mig vid att mitt eksem typ överallt försämras och några blåsor på munnen blommar alltid upp. Inför denna dag blev det alltså inte något undantag, de syns också på bilderna nedan. Men nästan lika snabbt som de dök upp denna gång så torkade dessa små fulingar och försvann. Anledningen?, Det är helt klart vårt fantastiska lilla nya tillskott till Cirkusfamiljen som är den positiva underliggande och bidragande orsaken till det.