Barndom utan baksmälla

”-Jo men efter maten så togs det fram både mer vin och öl och rökte det gjorde dem ju hela tiden ”

Det är väl inte något barn som förtjänar att ha sådana hemska minnen med sig från sin barndom? Vad är det för fel på själviska vuxna? Jo, jag vet, att vara i ett missbruk och med den inräknat att vara en person som intar på tok för mycket alkohol så fort tillfället och möjligheten ges är en sjukdom. Ok, men se då till att inga barn finns med i dessa blöta tillställningar vart än de äger rum. I hemmet, på campingen i husbilen eller i förtältet eller vart än det kan tänkas vara, för inget barn förtjänar att ha sådana här historier med sig ifrån sin barndom . Usch och fy, bara tanken på det gör mig illamående 😢

Det är så väldigt bra att det görs kampanjer så att barn vågar prata om deras upplevelser och framförallt förstår att de är långt ifrån ensamma att ha sådana här händelser ifrån småbarnsåren med sig.😌