Det blev en så fin kalaskväll för våran Wille kille. Med tanke på hur dagen startade, ja med meddelanden till min sambo Robban (barnens pappa) som skakade om oss alla rätt rejält. Eller är det kanske på så vis att ”tack vare” det meddelandet som urartade i en sms växling som man knappt kan förstå är på riktigt så blev denna kalasdag för våran fina 12-åring alldeles fantastiskt bra.

Jag väljer att tänka så, (även om det precis här och just nu i skrivande stund känns jobbigt) …ur mörker föds ljuset ! För precis just idag med de omständigheter som framkallades så är det precis så det är och blev . Det bästa födelsedagsfirandet man kan tänkas ha trots allt. Jag är så oerhört lyckligt lottad som har de bästa mor och farföräldrar som man kan tänkas ha. Farmor och farfar är också såklart toppen och de är alla tillsammans de bästa förebilder som våra barn kan få ha. Det är långt ifrån någonting som man kan ta för givet, det om något påminns vi alla om lite nu och då, väldigt mycket just idag!

också en alldeles särskild och speciell present ifrån mig. Det smycket som var där i uppskattades och åkte på direkt. Kärlek, kärlek och åter massvis med kärlek. Den varan slösar jag och är ordentligt generös med. Det uppskattas och jag får tillbaka så mycket på så många vis hela tiden ❤️. Det bästa med det är att ingen kan någonsin ta det ifrån oss oavsett vad som hittas på