Jag har levt med en oro 24/7. Det vet alla som står oss nära och vet hur våran situation varit genom åren. TACK och lov så har åren gått. Barn växer på sig och blir starkare och klokare med det. Vi har så väldigt många exempel ifrån vardagen varje dag som bevisar det mer än nog. Jag kan ändå inte låta bli att följa fallet ”Lilla hjärtat”. Det är verkligen likt en mardröm det som inträffade, men deras historia hjäper mig att bearbeta det jag genom åren oroade mig över som mest. (Ni som vet, ha ni förstår!) Nej, det var inte de sms vi fick gällande någon som skulle komma och kapa fötter på särskilt namngivet barn, det var heller inte ALLA hoten som kom via sms gällande de olika personerna som skulle komma och ta ”din sambo” (ja mig alltså. Smsen skickades till min sambos telefon). Visst, de helt knasiga Live sändningarna som vi fick skickade till oss, visst berörde de på ett obeskrivligt och obehagligt vis men det som oroat mig allra mest är liknande det som inträffade för det lilla hjärtats familj. ❤️

Vila ifred underbara lilla Ängel