Kom hem till detta. Framdukat och klart, kebab med bröd och det sprider sig lite ”fredags feeling” till både kropp och knopp. Tanken om hur himla bra jag har det kommer också smygande i samma takt.

Jag har precis varit vid Navet och i stadskärnan där jag nu avslutat några timmars frivilligt arbete denna vädermässigt växlande eftermiddag. Snacka om att vi behöver påminna oss emellanåt hur bra vi på riktigt har det. För någon timme sedan satt jag och knöt skorna på en överförfriskad herre, ja som precis hade ramlat och båda skor och kroppsdelar hade ett stort behov av att samlas ihop från flera olika håll (!)

Jag knöt alltså på honom hans skor igen och han tittade på mig och sa med sluddrig och lite svårtolkad röst: ”- Visst har jag väl sagt till dig att du är det vackraste jag sett”, för att i nästa stund bli super sur på mig då jag vänligt bad honom släcka sin cigarett som han tände på där han satt inne i busskuren. Det skiftar snabbt och det är så sorgligt hur en del människor har det och hur de direkt misshandlar sig själva. Vi lever i helt olika verkligheter. Vi som kan och har möjlighet borde dela med oss lite mer och lite bättre av oss själva. Det gör gott i både själ och hjärta. Alla som befinner sig där är för tillfället kanske inte där som den bästa versionen av sig själva, men ALLA är värda att behandlas och att mötas med RESPEKT❤️

Var rädda om er själva och varandra. Att reflektera utifrån sig själv och med sig själv är nyttigt emellanåt