Denna föreläsning (se bifogad bild) är alltid aktuell men kanske ännu mer aktuell just nu. Jag är så oerhört tacksam över att jag blev rustad med de egenskaper som gjorde att jag valde den riktning som jag tog i livet när de tillfällen dök upp då man aktivt faktist får lov all bestämma sig och att välja sin väg!.

Denna föreläsning har jag riktat till ungdomar i ålder 13 och uppåt, men jag har en plan på att börja med den ännu tidigare. Med lite ändring av innehållet så ska det nog fungera. Vi måste som vuxna ta ett ansvar och att prata om de lite mer jobbiga och obekväma saker som vi kan ställas inför, sådant vi varken kan eller får backa ifrån. Barn behöver stabila förebilder att kunna förlita sig på och har man den stora möjligheterna och får det stora förtroendet att vara den de väljer att just lita på så måste vi ta vara på det och använda/nyttja det på bästa vis. Detta kommer jag att satsa väldigt mycket på när Coronahysterin har lagt sig.

Lyckliga mig som får ha det så utvecklande i mitt dagliga arbete som jag har det ❤️ Jag känner mig både stolt och glad. Det är fint beskrivet ”mycket hedersamt” hur de små väljer att se på sin nära omgivning