Jag skrollade lite bland mina vänners uppdateringar och fastnade lite extra och läste ordagrant vad en av mina FB vänner skrev. Alltså det är minst sagt överjävligt hur det är och jag reagerar kanske lite extra hårt för att igenkänningsfaktorn är hög. Jag har bestämt mig för att ALDRIG någonsin sluta att anmäla då jag blir drabbad men visst känns det stundtals tufft då ärenden läggs ner och följs av hånande uttalanden så som: ”den personen kommer jag aldrig att frivilligt närma mig för då blir man väl anklagad för mordhot”. När sådana uttalanden når mig så känner jag självklart i stunden då det sker en känsla av olustighet och ovärdighet. Det är direkt kränkande. Framförallt då man vet att personen i fråga inte alls drar sig för att dyka upp i ens närhet så snart möjligheten ges. Det hände ju senast bara för ett par veckor sedan, så inte håller den människan sig undan utan vet nog vid det här laget vad som får mig att reagera.