Underbart att ha en livstil som man trivs med. Träning är för mig så prioriterat i mitt liv och har alltid varit. Det är nog också därför jag älskar att vara i Prag. En storstad som mer eller mindre har kullersten vart än man placerar sina fötter. Någonting som är en mycket bra träning bara det för just fötter, vrister och fotleder. Kuperat och backigt är det också. Jag hade inte någon stegräknare på mig idag, men min vän hade det. Hon skrapade ihop närmare 21.500 steg och eftersom jag gick ytterligare en timme på eftermiddagen medan hon vilade en stund så har det helt klart blivit många steg för mig denna första dag.

Visst, jag känner en saknad av dem där hemma, små som stora men tröstar mig med att vi åter ses på måndag igen. Att vara iväg från dem fyra dagar är rätt länge, men tröstar mig med att det är fyra dagar och inte fyra år ifrån dem (!!). Jag behöver dessutom dessa dagar för att få saker och ting gjorda. I morgon ska förhoppningsvis lite arbete för både pågående och framtida projekt starta igång. Ikväll har jag hjälpt ”min Johanna” med lite träningsövningar för att stärka hennes knän så jag är faktist rätt säker på att vi drar igång med diverse projektjobb i morgon. Fast innan arbete så är det en Pride parad som vi tänker vara med på här i Prag mitt på dagen. Blir som en trevlig energi boost tänker jag❤️