Alkohol

Alltså att det ens finns ett behov att ta fram filmer gällande vad som händer då man dricker alkohol (klicka på länk åvan👆🏻), små eller stora mängder under graviditet. Alltså på riktigt, vad är det för stort fel på mammor som väljer att dricka medan de väntar barn?! Att dricka alkohohol och att röka/snusa… HJÄLP, vart gick det liksom fel någonstans??

Att därefter fortsätta att välja alternativ med alkohol i samband med att man har barn omkring sig, ja alltså fråga barnen själva! (Undra om någon kommit på att ens göra det, förmodligen inte) Vad tycker barn om att ha fulla föräldrar/vuxna omkring sig egentligen? Ni som dricker och är OK med det, har ni någonsin frågat dem? Jag får enellanåt de mest tragiska berättelsena berättade till mig och då handlar det både om hänsynslösa vuxna som druckit i mängder samt typ kedjerökt i barnens närvaro. De där ”mysiga” husvagnssemestrarna, ja det borde ju verkligen ha kunnat varit så fina och mysiga men de bestod istället av smått fulla vuxna och det dagligen omkring dem. Så snart husvagnen parkerades så var de ju fritt fram en period. Nej, usch och fy. Jag gråter verkligen så högt inombords då det samtalas kring detta, men ändå så viktigt att samtalen kommer fram och inte stannar inombords ❤️😢. Bearbetar allt eftersom