Att missbruka, att dricka alkohol, det är väl ingenting att rekommendera någonting av det men som en kombi?! Nej fy tusan och i sällskap med små barn. Alltså jag får rysningar när jag ser sådana bilder då jag bläddrar bland sociala medier och bilden är tyvärr mer vanlig än ovanlig. Bilden av ett dukat bord med öl i glasen och senapsflaskor med små glas bredvid. Om man nu öppet går ut med och pratar om att man knarkar lagligt, dvs. dagligen intar subetex (vilket alltså är ”knark” på lagligt vis men tilldelat till de som det gått så långt för i sitt missbruk att de inte skulle klara sig utan någonting i kroppen) men OK, då får man ”knarka” på ett OK och lagligt vis men att inte lägga ner det här med alkohol då är för mig den största gåtan. Hur tänker man om sitt liv, sin framtid och de man har omkring sig?

Usch, ja jag får massor skickat till mig och vi ser givetvis en del själv med. Det är tragiskt för att summera det hela kort och koncist😢