Vi fortsätter att skaka magi och massor med minnen tillsammans.Tänk jag har nästan tappat räkningen gällande hur många midsommaraftnar och andra högtider vi har firat tillsammans. Många fler tillfällen har det blivit tillsammans med mina bonusbarn än den lilla biologiska 5-åringen.

Att vara bonusmamma på heltid är häftigt men inte alldeles självklart. Jag är glad att jag tillhör sorten av människor som tar till sig någon annans barn så pass att det blir knepigt i tanken att inte finnas som mamma till dem på samma/lika villkor som att finnas för sina biologiska barn , alltså tillgänglig 24-7 och redo att rycka in när det behövs.

Jag vet tråkigt nog att det är långt ifrån alla som är rustade med den förmågan att ta till sig någon annans barn så pass mycket att de ser sig som den trygga vuxna förebilden som finns där och stöttar precis varje dag. Det finns många med ett alldeles för stort EGO som inte fixar det av just den anledningen ! Om jag inte vore äkta med detta så skulle jag såklart aldrig ha fixat detta extra ansvar som det såklart innebär med att få två bonusbarn på full tid. Knappast skulle jag ha stått ut med helvetet som människor runt om direkt riktat och riktar mot mig heller om det inte vore för min kärlek och dessa fina två bonusbarns kärlek tillbaka.

Tänk, det har gått mer än sex år nu. Det går liksom inte att få till i huvudet hur man skulle kunna styra till det på annat vis. Tänk att gå in i en relation där den nya har barn och på något vis inte lyckas med att knyta till sig den nyas barn och därför stänga barnet/barnen ute. Tänk att vara barn i en sådan situation, ja att typ bli bortvald och stå på sidan och se på hur den både tar avstånd och bygger upp en helt ny familj. Det skulle aldrig någonsin kunna hända för det skulle aldrig någonsin kunna vara ett alternativ för mig.

Jag och mina alla barn är faktist lyckligt lottade som kan känna så mycket kärlek för varandra så livet tillsammans blir det mest självklara med härliga firanden tillsammans som består år efter år❤️