Att hata och att öppet trakassera andra människor, förstår ni egentligen vad ni gör? Fattar ni inte att på andra sidan sitter det en mottagare, en människa gjord av kött, blod och med massor av känslor.

Att inte tycka lika och att inte dela varandras åsikter är helt OK, men att öppet håna, bråka och att trycka ner andra är under inga omständigheter OK. VEM/VILKA gör ens så??

Varför inte använda energin som allt detta hat kostar till att göra någonting konstruktivt och vettigt istället? Om jag går till mig och själv och mitt sätt att resonera, ingen skulle vara gladare än jag om fler precis som jag försöker göra någonting bra för vårt samhälle. Det kan alltså vara någonting bra i mina ögon att se det men på ett helt annat vis om någon annan ser på det. Olika har vi som sagt rätt att tycka men hur vore det om alla människor som inte är av samma åsikt som tex. mig och inte alls delar mina värderingar gör någonting konstruktivt och bra av det istället för att håna och spy över mitt sätt att agera, tänka och tro? Det är förmodligen många människor som har synpunker på mitt sätt att agera och att göra och just av den anledningen så skulle det helt plötsligt finnas fler krafter som jobbar och sliter utifrån vad de tror på. Det vore nämligen ett så mycket bättre användningssätt till öyerskottsenergi än att lägga det på hat som tyvärr förekommer alldeles för mycket och ibland för nära😢

Att gnälla och att sprida en massa negativitet och hat, det är verkligen inte OK.

Jag mår verkligen skit då jag läser om vad Greta blir drabbad av och jag undrar i mitt stilla sinne hur många projekt och vad för bra saker de som öppet harar har åstadkommit i sina liv?

De mår självklart sämst själva, det förstår nog de allra flesta, men är det en ursäkt tillräckligt och nog för att kasta skit på de som åtminstone försöker sig på att göra en förändring och någonting bra för vårt samhälle ?

Sådant här får mig just nu sömlös…