Lekia är en butik som jag oftast väljer att handla på för att det är en väldigt trevlig personal där. Det var därför självklart för mig att åka dit även denna eftermiddag för att kolla möjligheten till samarbete inför Lekterapins dag nästa vecka. Det kommer att bli så väldigt bra! Lekia som ligger i Birsta bredvid Willys är en stor butik och med en personal med ett stort ❤️

Många glada barn kommer att få fiska fiskdamm nästa vecka och Marianne är den person som frågat mig om lite hjälp med kontakter. Så tacksam att jag kan få bidra på mitt vis.

Det hon bidrar med och har gjort de senaste åren är enormt! Jag är så glad att få möta den här typen av människa, det inger liksom hopp och en tro på att vänlighet finns på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *