Jag blir så lycklig då människor är schyssta med varandra och lyfter varandra. Tyvärr lever vi i en värd fylld av både missunnsamhet och avundsjuka, ja jag törs säga det eftersom jag faktist rätt ofta ser det. Jag kan vara ärlig och säga att jag har exempel på situationer då jag blir drabbad själv men också ser och hör hur andra i min närhet råkar ut för det. Hur svårt är det egentligen att vara snäll? Hur svårt är det egentligen att säga någonting positivt till varandra för det är verkligen vad varenda människa färdtjänar att få höra, inte tvärt om.

Kaj Polack sa någonting så enkelt och så bra i stil med, ”om man inte har någonting snällt eller bra att säga, håll då hellre bara tyst”. Med det sagt menar jag inte att man inte får vara av andra åsikter, men om man inte säger det till personen som man kanske retar sig på/har problem med… ja men snälla håll då bara tyst och prata inte med andra om det heller för genom skitsnack till andra, ja för det anser jag att det då blir, vinner man ingenting positivt.

Mer kärlek, ja det kan denna värld inte få nog mycket av, det behövs alltid och för alltid. Med det sagt vill jag verkligen tacka varje person som skrivit och sagt så otroligt fina saker till mig de senaste dagarna. En journalist, Katarina Vikström visar alltid vägen och är ett gott föredöme i alla lägen om hur man ska vara mot varandra. Tack för så fantastiska ord som bla. handlade om mig denna gång. Du kan nog inte nog mycket förstå hur fint det känns och hur glad jag verkligen blir i stunden just nu❤️ jag behövde detta extra mycket just nu, kanske något som hon kände på sig.