Det känns kul, det är positivt och jag känner mig tillfreds då jsg får vara igång och planera, fixa och greja för ett kommande event. Det bästa av allt är att jag för varje gång känner att jag får mer och mer rutin som gör mig lugn och trygg. Det är verkligen långt ifrån ”bra” att dra ihop det hela och eftersom det är massor med jobb även på skolan så blir det många kvällar och timmar under helger som jag viger till detta.

Fast så länge jag får göra det jag brinner för tillsammans med proffs så funderar jag inte ens på om det är värt det eller ej. Min personliga ”AD” Johanna (ja hon har ju fått gå under det namnet nu de senaste 8-10 åren) fixar grunden och alla fina loggor och layout. Men de senaste 2-3 åren har jag träffat en ytterligare helt oumbärlig person, Fredrik Freppo Media. Tänk vad snyggt material jag får tack vare er och ni vet hur värdefullt det är för mig⭐️⭐️

Nu är en annons precis klar för att skickas vidare, även biljetter som ska hamna i ST:s händer. Ja, det kommer att bli något slags tävlingsmoment för läsare med möjlighet att kunna vinna biljetter

Läs mer om Freppo media på:

www.freppomedia.se