I går skickade jag iväg hela familjen ner till stan. Det var dags för premiär på stadens skridskorink. Jag hade som plan att ta en prommis dit men lutade mig bara tillbaka några minuter för att njuta en stund av den totala tystnaden. De minuterna blev tydligen ett par timmar för plötsligt vaknade jag av att tjejerna stod vid sidan av mig i sovrummet. Alltså jag har nog lite sömnbrist och tar verkligen chansen då jag får den som det verkar.😅

Idag valde jag också att stanna kvar hemma för att kurera min lite onda hals. Eftersom Robbban är ledig så känns det lite bra. Då har han möjlighet att aktivera barnen medan jag vilar lite och samtidigt förbereder lite jobb som jag måste göra. Jag har också gjort ett besök på IKEA för nu har jag bestämt med lin pappa att komma hit, nu ska vi göra Lines rum ordentligt fint och färdigt⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *