Detta måste stoppas och det innan det börjar. Jag läser reportageserien om droger här i vår region. Jag vill fortsätta i tron på att det är möjligt att få stopp på eländet. Att arbeta i ett positivt syfte och i en självstärkande anda långt innan ens tankar på att börja skicka bilder sk. ”nudes” på sig själv till de som efterfrågar (ja även det startar tidigare än man ens vill tänka) så tror jag att vi kan få ett mer friskt och välmående samhälle på sikt.

Detta är verkligen INTE ok. Unga tjejer, säkert också kvinnor som har egna barn. Vad säger de till dem när detta kommer fram? Det är verkligen förfärligt och vi måste hjälpa i god tid. Alltid kan vi rädda någon ”med hjälp” av de hemskheter som faktist kommer fram tänker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *