Jag försöker ständigt hitta lite nya vägar för att samla in pengar till Framtidsgalan. Redan andra året då jag hade Galan, år 2006 , det år då mitt arbete med Framtidsgalan också uppmärksammades och tilldelades den fina utmärkelsen Årets Drake här i Sundsvall så hade jag redan ett tight samarbete tillsammans med smyckesaffären Cleo’ smycken. Jag hade både en personlig spons men också ett mycket bra samarbete i förmån för Framtidsgalan. Det var ett smycke där ordet Respect framhävdes. Det är som sagt många år sedan och egentligen vet jag inte varför jag slutade med det. Jag lade naturligt ner det hela då jag gjorde en paus för Galan i fyra år och jag provade lite nya vågar som inte blev så lyckade som tidigare, ja det kan ju vara en av anledningarna till den långa vilan för de fina smycken jag en gång för länge sedan faktist hade. Men nu känner jag på mig att den långa viloperioder snart är över. Jag tror verkligen att det jag nu har på gång kommer att bli så fint. Inte exakt så som det såg ut 2006 men heller inte så långt ifrån. En spännande fortsättning följer och det bästa av allt, det kommer att bli någonting som många kan unna sig pga. ett förmånligt och bra pris. Det tänket har jag ALLTID då det gäller mitt arbete med Framtidsgalan. Därför är jag nu extra glad att den kontakt jag fått (fångat upp mig) tänker på samma vis. Detta kommer att bli bra så jag hoppas att ni alla följer fortsättningen till ett fint resultat.⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *