Vuxna människor som uttrycker sig värre än mina fd. tonårsbarn aldrig någonsin skulle komma på att göra, ja på en nivå som inte ens hör hemma i en sandlåda borde ju verkligen skämmas. Tyvärr har de förmodligen inte blivit rustade med den förmågan, ja vad som passar sig att skriva/säga eller ej, för då skulle de väl aldrig ens göra det tänker jag. Sociala medier i all ära, många gånger är det verkligen en tillgång, men kan man inte hantera det hela och som sagt inte är rustad med de spärrar som faktist krävs i ett användande, ja spärrar i form av att som vuxen vara rustad med lite sunt förnuft i sitt sätt att uttrycks sig i forum som faktist kan läsas och nås av alla, då bör man hålla sig ifrån anser jag. Som far eller morförälder för att ta ett exempel. Tänk om barnbarnen råkar ”snubbla” in på olika sociala flöden och ser detta vidervärdiga? Hur tänker man? Förmodligen inte alls! Människor som beter sig och uttrycker sig på ett så direkt olämpligt vis funderar nog tyvärr inte så långt. Konsekvenser och ett ansvar som vuxen känner de förmodligen inte till för om så är fallet så skulle det väl aldrig ens kunna existera tänker jag.

Det heter så ”fint” (fult) ”Där spriten går in går också vettet ut.” Alkolås på mobil eller annan teknisk utrustning, Why not?