Matlagning+Läxhjäp=

Ett vardagspussel som helt klart fungerar bra.⭐️

Idag var det Williams tur att önska middag och det blev min special lasange. Inte för att det är någonting speciellt med den vad jag vet men W kallar den för min specialare. Det är en av hans ”favoritmaträtter” då det kommer till mig som kock. Samtidigt som jag lagade till den maträtten så hjälpte jag Line med sin läxa. Inte någonting konstigt med det, så gör man ju självklart då man har barn och då man har en sambo på sent jobbuppdrag.

Jag är så innerligt tacksam att jag har en sådan rikedom i mitt liv och i min vardag. Fem fina barn, ja det är fem barn som jag kallar dessa skatter för det är fem barn som jag får agera trygg och nära vuxen för. Såklart görs det inte av sig själv och det tror jag att alla som på något vis har med barn att göra vet. ALLA barn förtjänar att ha trygga och bra vuxna omkring sig, de har liksom inte valt att komma till denna värld av någon annan anledning, eller det kan jag aldrig tänka att de någonsin gjort i alla fall. Jag tackar varje dag för att jag får finnas som en bra person i våra fem barns liv och de ska alltid kunna se tillbaka på en barndom och en uppväxt där de tveklöst säger att jag alltid gjorde mitt yttersta för att ALLTID stötta och finnas för dem💕