Så stolt över denna rikedom❤️

Alla våra barn är det absolut finaste som finns och att de stora barnen betyder så oerhört mycket för de små kan nog inte någon tvivla på längre. Eftersom det inte är någon uppoffring för mina stora att agera så som de gör, nej de är ju bara så fantastiska och fina naturligt, så de behöver inte direkt offra sig för att bete sig, men ändå! För hur stort är det inte att utan några konstigheter och inte alls något ifrågasättande bara tycka att det både är fullt normalt och alldeles naturligt att två barn som inte alls är blodsband med dem kallar deras mamma för mamma? Ja numer är det vad jag heter för alla barnen här hemma. De senaste veckorna hör jag mamma mer än jag någonsin gjort känns det som. ”Min Johanna” var här då 10-åringen bestämde sig för att göra det. Hans förklaring var enkel: ”- jag tänker nog att jag också kommer att säga mamma till dig framöver, alltså alla mina kompisar i fotbollslaget som går på din skola frågar mig ju, har din mamma ändrat namn till Ms.Bubble eller? och är det sant, har hon ett eget vatten? Vi anade både jag och Johanna en viss stolthet i hans röst och det berörde så enormt mycket. Det blev ett starkt ögonblick som jag ALLTID kommer att minnas. Dagen då mitt andra bonusbarn bestämde sig för att skippa mitt förnamn för att börja säga mamma istället kommer jag såklart också att minnas, även det ett speciellt och fint ögonblick att bära med sig i hjärtat för alltid. Det inträffade för flera månader sedan . Starkt, naturligt och oerhört vackert. Framförallt någonting som inga elaka tungor kan förstöra eller någonsin ta bort från dem. Barn är oslagbara och de både vet och känner starkt vad som är det rätta för dem. Det är svårt att lura de små och att ”proppsa” på dem osanningar, det genomskådas rätt snabbt. Jag är oerhört stolt över mina stora barn som är STORA nog att förstå att det är viktigt för de små att få känns samhörighet och att det är ”VI”, ja alla tillsammans i våran stora och fina Cirkusfamilj.⭐️