Efter flera timmar i skogen med massor av tur, ja jag hittade svamp på ställen som min vän Benitha tog mig till. Några av de ställen vi besökte har jag lustigt nog fått hängt med till tidigare, men tillsammans med ett annat sällskap. Då minns jag att jag hittade en del svamp där, men denna gång var det på de nya ställena som hon tog mig till som vi hade tur. Det tog längre tid än jag planerat denna svamputflykt och det pga. att vi inte riktigt hittade den rätta vägen hem. Det tog lite längre tid än planerat kan man säga. Tack och lov så hann jag ändå till Sundsvalls torg precis innan de plockade ihop försäljningen som de haft där under Stenstadsdagarna. Jag hade speciellt siktat in mig på att hinna till Kristinas torgstånd som äger och driver Stornäsets Egna.

Till min stora förtjusning så hann jag alltså till henne och besöket gör nu att jag känner mig väldigt rik. När jag får packa in delikatesser och andra unika och närproducerade varor i vårt kylskåp så känner jag mig så tillfreds och rik på livet.❤️ Just nu serverar jag mig själv både från rabarberdrickan och äppelmusten. En lyxig lördagkväll i soffan har jag med andra ord