Under en eftermiddag i slutet av arbetsveckan, närmare bestämt under torsdagen så fick jag frågan från min Johanna gällande om jag kunde tänka mig att hänga med på en middagsbjudning som hennes chef stod bakom. Johanna har alltså varit i Sundsvall och jobbat intensivt några dagar. Spontant sa jag direkt ja för det har varit några intensiva dagar hela denna vecka även för mig,så vad kunde liksom passa bättre? Jag sa ja utan att tänka till… FOTBOLL! Min sambo hade såklart fotbollsträning under torsdagkvällen och eftersom det är en företeelse som är mer vanlig än ovanlig så borde jag väl ha kunnat komma ihåg/räknat ut det. Jag ringde då min 19-åring och sagt och gjort, han tog på sig uppdraget att finnas hemma med de tre små som en ”skarv” tills minsambo kom hem igen. Grymt vardagslyxigt ju att få gå på restaurang bara så där en torsdag. Jag satt som en medlyssnare under denna fina och väldigt smakfulla middag. De förenade nämligen middagen med lite arbete.

Jag satt alltså tyst och bara lyssnade på de tre. Deras chef, ja som även jag haft som chef för x-antal år sedan då det var full fart med att för mig representera Yantramattan är en väldigt intressant person att sitta och lyssna på. Snacka om att han har koll på det han gör! Det är riktigt bra grundat och ikväll peppade han sina medarbetare att verkligen börja ta för sig och att trycka på knappen för att bara köra på. Att även de måste börja lita på sina egna förmågor lite mer! Det är bla.denna egenskap som gör att jag faktist kan tänka mig att ställa mig bakom den nya produkten precis så som jag gjorde med Yantramattan. Det är någonting jag nämligen kan stå för till 100 procent. Spännande att se hur det inom kort kommer att explodera. Med tanke på den info jag tyst satt och lyssnade till så är den positiva explosionen väldigt nära tror jag. Imponerande vilken grund och vilket förarbete som gjorts. Det är så mycket och så bra att det är svårt att ta in allt. Cura of Sweden kommer nog inte att förbigå någon.