Framgång sitter inte fast i väggarna. Det finns inte automatiskt och skapas heller inte av sig själv i atmosfären, nej det krävs såklart bra människor för att få till det hela. På min arbetsplats finns det otroligt många goda exempel på personer som går de där extra milen som krävs för att få ett positivt rykte som man därefter förtjänar.

En av flera personer som jag beundrar är våran ”one and only” Ms. Henriksson. Hon är en magisk person med så många styrkor som är beundransvärda. Redan då jag började på skolan för 7 år sedan fastnade jag lite extra för henne. Hon var den som tog emot mitt första samtal då jag ringde för att efterlysa kontaktuppgifter till den ansvarige och hon var också den första som tog emot mig då jag skulle träffa min chef för första gången. Kanske är det anledningen till det speciella band jag har till denna människa eller också är det för att hennes hela väsen och personlighet tilltalar mig så väldigt mycket. Jag tror på det senare, för Karin Henriksson som hon heter åstadkommer så otroligt mycket och hon gör det i det tysta ja helt utan massa snack. Hon bara kör på och kräver inte någon extra kred. för det. Hon bidrar verkligen mycket till den atmosfär vi har på skolan och den höga kvalitén vid alla event skolan anordnar och hon står bakom märkbara förvandlingen av skolan då det vankas högtider. Våra avslutningscermonier är det hög klass på och det bla. på grund av denna kvinna. Hon har nämligen magiska och mycket kreativa fingrar. Hon är en ”doer” hela hon. Det blir snyggt och det är välordnat.

Som om det inte vore nog. Igår hängde jag med Ms. Henriksson till IKEA och bevittnade hur hennes inköpsturer ser ut där. Visst, det ingår i hennes arbetsuppgift men det är inte ”bara” att inhandla 6 (eller det kanske tom. var 8) garderober, 50 st. förvaringslådor i plast, massor med kontorstillbehör och då minst 10 av varje grej, mattor , lampor, klappbord, kontorsstolen, flera små bord och ytterligare garderober men modellen mindre. Alltså, att handla tillsammans med Ms. Henriksson var verkligen en upplevelse. Den erfarenheten tar jag med mig och inser ännu mer att det positiva sitter inte bara sådär i väggarna, det är någonting som skapas av någon och för mig är Ms. Henriksson ett sådant bra exempel på en sådan person. Jag har svårt att se så många jobba på det vis som hon gör. Jag är väldigt imponerad och så stolt att få vara hennes medarbetare ⭐️

Fyra överlastade vagnar blev det denna gång. Förra veckan fyllde hon sex vagnar tydligen 😅