Som svar till ”Sara”  som jag med hjälp tagit reda på inte heter Sara  utan heter vad jag tyvärr redan räknat ut och säkert fler med mig .   Tack och lov så är det lite mer lugnt just nu. Här  följer iaf. ett svar som jag engagerade mig till att ge på en av alla hemska kommentarer som kom till ett av mina blogginlägg:

Hej ”Sara” som jag nu vet inte heter Sara. Hur vore det om du till att börja med blir lite snäll mot dig själv?
Du kanske borde börja fokusera lite mer på dig själv och ta tag i dina egna fel och brister , ja då kanske du skulle komma i underfund med att du kanske borde sluta med att kasta skit och döma ner alla andra som du dessvärre börjar bli världsmästare på!
Som sagt, ta tag i dig själv först.
Det stämmer rätt bra att som man känner sig själv känner man andra eller håller du inte med?
Förstår du vad jag menar?
Genom att börja rannsaka sig själv och kanske tom. börja se och förstå sina egna fel och brister så lägger man förhoppningsvis ner den oförtjänta skiten man slänger ur sig mot de som förtjänar det allra minst.

Att jag kallar mina bonusbarn för mina barn…
Ja, alltså det blir rätt naturligt att göra det. Vi lever ju med varandra precis hela tiden.
Självklart vet de att de har en mamma som fött dem, de vet också det mesta om situationen som råder kring ”henne” för det har vi proffs till hjälp varje vecka att prata om.
Ja, barnen säger tom. själva att vi har familjesamtal.
Hur skulle det se ut om andra inte fanns och räddade upp då livet är lite för tufft och man inte fixar med det liv man själv i grunden ställt för?
Är man inte glad och tacksam att någon steppar in och gör det så bra som det bara går för de små?
Jag känner att jag inte kan göra mer för dessa 2 barn som jag fått extra i mitt liv på full tid än vad jag gör iallafall och jag hoppas att det jag gör för dem hjälper till att utveckla dem till kärleksfulla,snälla och framförallt trygga individer.
Om jag inte skulle mäkta med och inte klara av att ta hand om mina barn, ja då vet jag att jag skulle vara väldigt tacksam mot den som skulle steppa in i mitt ställe, inte tvärtom!

Hoppas att du förstår vad jag menar, jag  gjorde i alla fall ännu ett försök.
Jag tänker ändå alltid att det finns hopp.
Osäkerhet och ovisshet skapar också elakhet.
Gjorde ett försök till att du ska förstå lite bättre att jag är långt ifrån en elak människa, tvärtom.
(Detta svar innefattar också andra kommenterar du lagt till mig men också till andra, fast dem hänger jag inte ut såklart, de svarar så bra för sig själv om de har lust)

Ha det fortsatt bra nu ⭐
Såklart ska man visa tacksamhet, det lärde iallafall mina föräldrar mig. Hat leder ju inte direkt till någonting bra.

Jag har så svårt att förstå att jag ska få sådana här direkt kränkande och fula meddelanden.
Svara gärna vad jag har gjort dig för att förtjäna det du gör mot mig.