Mitt fantastiska gäng med så grymt många olika personligheter. Alla underbara och härliga på sitt vis. Noll avundsjuka, inga knepiga baktankar, gör inte någonting någonsin på någon annars bekostnad och framförallt inte för att skaffa några extra poäng på något vis. Jag vet att det är pga. av detta som jag för mitt 19:e år träffar Happiness på söndagar. År efter år, ja kärlek och engagemang består. Jag är faktist väldigt stolt då jag söndag efter söndag åker iväg mot noll betalning för att bedriva en verksamhet som jag själv helt grundat och som gänget älskar att vara en del i. Noll betalning är väl inte helt sant, nej jag får hur mycket bekräftelse som helst i form av kärlek, med noll betalning så menade jag i pengar. Jag brukar med bestämdhet säga att det inte finns en krona i världen som motsvarar det jag får och det är någonting jag står fast vid år efter år, ja alltså i 19 år numer,

Jag glömmer aldrig den dagen då jag startade detta på mitt Träningsverket . Det är en dag som jag med glädje minns och som jag bevarar i mitt ❤️. En alldeles egen historia i sig.

Happiness behandlar varandra som en familj, så självklart var det min ”skyldighet” att åka hem till en av Happiness vänner som inte kunde delta ikväll pga. en opererad fot. Jag hade bestämt det med honom sedan tidigare (såklart), som så många gånger förr genom alla dessa år. Vännerna skickade med mig fina hälsningar och presenter som jag vet att han uppskattar införskaffade jag också. Det blev både morötter, HäntExtra tidning, choklad och Bubblanvatten. Ja, vi har känt varandra några år nu så de där presenterna med personlig touch har jag rätt bra koll på märker jag. Happiness Håkan blev såklart grymt glad och jag har lovat att jag ska ta med honom till söndagsträningen om ett par veckor ❤️