Gärdtjärns gård, ÄNTLIGEN! Till denna fina gård med tillhörande butik hittade jag den sista öppna dagen för säsongen. Det var i september förra året som min fd. chef Maria Åslin tog mig med dit. Det var skördetid då så hem kom jag med en korg full med spetskål,rödbetor,potatis, morötter m.m. Allt KRAV-märkt och såklart ”hemmaodlat”.

Detta besök gjorde mig så väldigt glad. Jag, min sambo och min yngsta fikade i deras lilla gårdscafé och jag köpte givetvis med mig varor hem från deras alldeles nya och egna gårdsmejeri.

Jag vet vart jag kommer att slösa mima extrapengar och på vad i sommar. Samtidigt som jag konstaterar det för mig själv så känner jag mig oerhört nöjd, lättad, tacksam och glad. En last som denna dras jag gärna med mer än gärna.!. Det är något dyrt men i jämförelse med att ha ett ständigt sug och beroende av både alkohol, tobak och kanske ännu tyngre saker så är jag så väldigt lyckligt lottad. Kommer förmodligen också utan att veta allt för mycket i förhållandevis väldigt billigt undan. Detta beroende som jag har smittar jag dessutom mer än gärna till andra. Detta beroende som jag dragit på mig kan jag utan att på något vis känna att jag gör fel både inta och dela TILLSAMMANS med mina barn! Mitt beroende förändrar nämligen inte mig (jo förutom att jag kanske blir ännu mer hälsosam förstås, men jag ser inte någon nackdel med det faktist.) Mitt beroende gör mig varken trött eller dålig dagen efter,

Jag älskar min ”last”. I ❤️ närproducerat