”- jag tänker att jag ska skriva ett meddelande till Ellie, visst kan du läsa det för henne?” Frågan ställdes ifrån William och svaret från mig var självklart ja❤️. William och Line är bortresta tillsammans med farmor och farfar några dagar. Det var länge sedan de gjorde utflykter tillsammans nu som kräver 3 nätters övernattning så detta var inte en dag försent. Som de har längtat ⭐️

2 kommentarer på “Fina storebror”

  1. Såååå mycket kärlek. Glöm inte att det är din å roberts förtjänst även om de redan har stora hjärtan så är det ni som fyller på dom så dom kan å vill dela med sig till andra av den.
    Jag är så otroligt glad å stolt över att få lärt känna dig Annelie. Att jag får ta del av å se hur mycket kärlek det kan finnas i en familj som er.
    All respekt å kärlek till er ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *