Jag fick en artikel länkad till mig från olika personer. Jag brukar få det vilket är både bra och dåligt. Det dåliga är att tankarna snurrar igång rätt ordentligt och kanske i onödan. Denna länk handhar om en incident som inträffade förra veckan på onsdagen. Det kanske inte alls är någon person som vi har någon koppling till personligen men oavsett så blir man ju illa berörd av sådan här läsning, ”så i onödan” är nog fel uttryck . Det positiva som påminner med sådan här läsning (om man nu någonsin kan använda ordet ”positivt” i dessa sammanhang) är att jag blir extra påmind om hur viktigt det är att agera och att direkt få göra någonting. Att kämpa ännu hårdare för att få fler att ansluta sig till att skapa trygghet för våra barn i centrala Sundsvall och vid Navet. Tillsammans på stan kommer jag att satsa ännu hårdare på detta år. Tänk om jag kan få till fyra vardagar varje vecka?! Läsning som denna (se bifogade skärmdumpar nedan) driver mig ännu hårdare till att förverkliga det.

Denna 30 åriga kvinna är det alldeles säkert jätte synd om i grunden för vad är det som driver en människa till att både nära kniv och att vara missbrukare?! Det är SÅKLART en tragedi bara det i sig, men jag tänker mycket på andra icke påverkade människor runt omkring. Jag tänker på mig själv och vad jag blev drabbad av mitt på ljusa dagen för ett par somrar sedan . Då klockan var mitt på ljusa dagen (13.30 ) och jag befann mig på Storgatan. Den förföljelsen av av en påverkad kvinna förföljer mig fortfarande.! Den historien avslutade på ett bra vis för att jag hade sinnesnärvaro stor nog till att ta mig in i en butik för att söka skydd. Jag tänker såklart inland, hur hade det gått om jag inte gjorde på det viset? Tänk om detta var en kvinna dom också var rustad med kniv? Ja, tankarna snurrar såklart emellanåt. Eftersom det inte stannade där utan kvinnan följde efter mig in i butiken så larmade personalen tillslut vakter till plats och polis därefter.

Såklart ska det inte vara på det viset och jag tror tack och lov att det är långt innan det händer någonting liknande som jag blev drabbad av, (ett polisärende som för övrigt lades ner i brist på bevis!!!) men att bara se dessa påverkade personer i sin närhet och som inte alltid beter sig fullt normalt, det ska inte bli en normal vardag. Våra små ska inte matas med dessa tokiga incidenter som sker mellan berusade och drogpåverkade personer ett stenkast ifrån dem medan de tex. står och väntar på bussen. Vi måste därför agera och det gör vi allra bäst tillsammans⭐️< img src=”https://blogg.mittmedia.se/wp-content/uploads/sites/92/2018/01/img_6287-1.jpg” class=”size-full wp-image-6770″ height=”1084″ width=”750″>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *